Bel ons 085 3036791

Tickets Atlético Madrid

Het stadion van Atlético Madrid heeft een capaciteit van ruim 68.000 zitplaatsen waarbij een groot gedeelte wordt bezet door sponsoren, partners, seizoenkaarthouders en betaalde leden (socio's). Voor veel wedstrijden van Atlético Madrid geldt er een 'vrije verkoop' wat betekent dat jij als niet-lid tickets kunt kopen. Hieronder, op deze pagina, beschrijven wij hoe het verkoopsysteem van Atlético Madrid werkt en hoe jij aan tickets kunt komen.

Tickets Atlético Madrid kopen Bekijken voetbalreizen Atlético Madrid

Tickets Atletico Madrid kopen

De thuiswedstrijden van Atlético Madrid gaan niet op een vooraf bepaalde datum in de ‘vrije verkoop’, zoals we onder andere in Nederland gewend zijn. Mocht je een bepaalde wedstrijd van Atlético Madrid willen bezoeken, houd dan iedere week de officiële clubwebsite in de gaten om te kijken of de vrije verkoop al is begonnen. Vaak start deze verkoopfase ongeveer 3/4 weken voor aanvang van de wedstrijd.

Vrije verkoop tickets

Tijdens de vrije verkoopfase gaat er slechts een beperkt deel van de kaarten in de verkoop voor niet-leden. Op dit moment kan jij zonder account bepaalde plaatsen op de tribune aanvinken en toevoegen aan je ‘winkelmandje’. Vervolgens dien je binnen tien minuten je persoonsgegevens en e-mailadres in te voeren om te kunnen bestellen, de betaling geschiedt alleen per creditcard. Na bevestiging van de betaling worden de kaarten in de vorm van e-tickets naar je toe gemaild, deze kan je geprint meenemen naar het stadion of laten zien als mobiele-tickets.

Kies een geschikte categorie zitplaatsen

Voor de “kleinere” thuiswedstrijden van Atlético Madrid zijn in het algemeen voldoende tickets beschikbaar in de vrije verkoopfase. De goedkoopste tickets zijn beschikbaar vanaf ongeveer €40,00 waarbij het kan oplopen tot zo’n €150,00 per kaart. Deze prijsopbouw heeft te maken met de categorie van de zitplaatsen. De goedkoopste zitplaatsen bevinden zich op de derde ring op de tribunes achter het doel, de ‘Fondo Norte’ en ‘Fondo Sur’. Voor iedere lagere ring betaal je natuurlijk een hogere prijs, omdat je dan dichterbij het veld zit. Zitplaatsen op de onderste ring van de lange zijde (hoofdtribune ‘Lateral Oeste’ en ‘Lateral Este’ zijn het duurste en hier heb je de beste zitplaatsen. Aan te raden is om voor het kopen van je tickets te bepalen waar in het stadion je wilt zitten.

Tickets kopen bij tussenpartij

Mocht jij gegarandeerd willen zijn van je tickets voor een bepaalde wedstrijd van Atlético Madrid, koop deze dan bij een betrouwbare tussenpartij. Bij diverse Nederlandse websites kan je aan het begin van het seizoen al tickets voor Atlético Madrid bestellen. Hier betaal je iets meer dan bij de officiële clubwebsite, maar dat kan het waard zijn. Deze tussenpartijen hebben jarenlange ervaring in het verkopen van kaarten en weten hoeveel zij voor iedere wedstrijd beschikbaar gaan krijgen. Een betrouwbare website herken je door de communicatie met de klanten en de (onafhankelijke) reviews van eerdere klanten.

Voordelen van kopen bij tussenpartij

  • Al in een vroeg stadium de garantie hebben op tickets voor een bepaalde wedstrijd van Atlético Madrid
  • Kies eenvoudig de gewenste categorie zitplaatsen
  • Zitplaatsen in het stadion naast elkaar
  • Weinig tot geen tijd en moeite in het verkrijgen van je tickets
  • Direct contact en goede communicatie met een Nederlandse organisatie

Atletico Madrid tickets Viagogo

Op Viagogo worden veel tickets voor Atlético Madrid te koop aangeboden én gekocht, omdat deze goedkoper zijn dan bij Nederlandse (officiële) tussenpartijen. Echter wordt het kopen bij Viagogo in het algemeen afgeraden, omdat iedere particulier op dit platform zijn/haar kaarten kan verkopen. Als koper heb je geen direct contact met de verkoper en weet je niet met wie je te maken hebt. Daarnaast kan het zijn dat jouw aankoop op het allerlaatste moment, bijvoorbeeld een dag voor de wedstrijd, alsnog geannuleerd wordt door de verkoper. In dit geval heb je tóch geen kaarten voor de wedstrijd en heb je verder geen poot om op te staan.

Bezoek topwedstrijden Atlético Madrid

Tickets Atlético Madrid - Real Madrid

De grootste en meest belangrijke wedstrijd van Atlético Madrid gedurende het seizoen is die tegen Real Madrid. Beide clubs liggen op zo'n tien kilometer afstand van elkaar en vanwege de grote rivaliteit tussen de clubs is het fantastisch om 'El Derbi Madrileño' te bezoeken, vooral vanwege de sfeer en passie op de tribunes. Er staat meer op het spel dan alleen de drie punten! Tickets voor Atlético Madrid - Real Madrid kan je alleen kopen bij tussenpartijen, want via de officiële clubwebsite is er geen vrije verkoop.

Tickets Atlético Madrid - Real Madrid kopen

Tickets Atlético Madrid - Barcelona

Ook wordt de thuiswedstrijd tegen FC Barcelona ieder seizoen druk bezocht, vooral door toeristen en voetbalfans vanuit de hele wereld. Natuurlijk omdat deze wedstrijd op het allerhoogste niveau gespeeld wordt en niemand anders dan Lionel Messi op bezoek komt. Er bestaat niet echt een rivaliteit tussen beide clubs, maar men geniet vooral van de wereldklasse spelers en de sfeer en Spaanse passie van de (lokale) supporters op de tribunes. Atlético Madrid - Barcelona tickets kan je enkel kopen bij tussenpartijen, omdat de wedstrijden snel uitverkocht zijn en er dus geen vrije verkoop plaatsvindt.

Tickets Atlético Madrid - Barcelona kopen

Tickets Atlético Madrid Champions League

Het bezoeken van een thuiswedstrijd van Atlético Madrid in de Champions League is iets unieks. Deze wedstrijden staan altijd bol van spanning en sensatie waardoor de sfeer op de tribunes en rondom de wedstrijd uitzonderlijk is. Zoiets maak je niet bij iedere club mee. Een Champions League wedstrijd die 's avonds onder de felle lichten van Estadio Wanda Metropolitano gespeeld wordt bezorgd je gegarandeerd kippenvel. Vooral op het moment dat de spelers van beide teams tijdens de Champions League hymne het veld betreden. Champions League tickets zijn in het algemeen iets duurder dan de La Liga wedstrijden, maar dat is het zeker waard!

CL tickets Atlético Madrid kopen