Bel ons 085 3036791

Kaarten Real Madrid

Het stadion van Real Madrid heeft een capaciteit van ruim 80.000 zitplaatsen, maar toch kan het enorm lastig zijn om zelf Real Madrid kaarten te bemachtigen. Een groot gedeelte van de beschikbare kaarten is gereserveerd voor sponsoren, partners, seizoenkaarthouders en betaalde leden (Madridistas). Het overige gedeelte gaat in de 'vrije verkoop' en dit is vaak binnen vijf à tien minuten volledig uitverkocht, je moet dus echt geluk hebben bij het verkrijgen van kaarten voor Real Madrid. Lees hieronder hoe het verkoopproces van de club is ingericht en hoe jij aan kaarten kan komen.

Kaarten Real Madrid kopen Bekijk voetbalreizen Real Madrid

Kaarten Real Madrid kopen

Altijd om 10:00 uur op de zaterdag een week voorafgaand aan de wedstrijd gaan de Real Madrid kaarten in de ‘vrije verkoop’. In deze laatste verkoopfase hoef je geen betaald lid (Madridista) te zijn om kaarten voor Real Madrid te verkrijgen. Ook hoef je geen online account te hebben, maar voer je bij het aankopen enkel jouw gegevens en e-mailadres in.

Hoe werkt het?

Erg belangrijk is dat je stipt om 10:00 uur klaar zit en de aankooppagina ververst. Vervolgens klik je aan met hoe veel mensen je de wedstrijd wilt bezoeken (maximum is 6) en kies je een bepaald vak op één van de vier tribunes. Als er in dat betreffende vak plaatsen vrij zijn klik je deze plaatsen aan en kan je ze toevoegen aan de ‘winkelmand’. Vervolgens is het zaak om snel je gegevens in te vullen en af te rekenen, hiervoor heb je tien minuten. De betaling geschiedt per Creditcard en na bevestiging ontvang je de wedstrijdkaarten per e-mail in de vorm van mobiele-tickets. Het komt vaak voor dat de betaling geweigerd wordt, probeer het in dat geval nogmaals.

Categorie zitplaatsen

Voordat de verkoop start is het goed om te bepalen waar je ongeveer in het stadion wilt zitten, want meestal zijn de wedstrijden binnen vijf minuten al uitverkocht en heb je dus geen tijd om uitgebreid een mooie plaats te gaan zoeken. Estadio Santiago Bernabéu is onderverdeeld in zes ringen op vier tribunes, waarbij iedere lagere ring een stukje duurder is. Daarnaast zijn zitplaatsen op de lange zijde duurder dan zitplaatsen op de tribunes achter het doel.

Kies voor betrouwbare tussenpartij

Ook kan je ervoor kiezen om kaarten voor Real Madrid te kopen bij een betrouwbare tussenpartij. Er zijn diverse Nederlandse (!) websites en voetbalreisbureau’s die kaarten voor Real Madrid te koop aanbieden tegen prijzen die iets hoger zijn dan bij de officiële clubwebsite. Deze bedrijven hebben jarenlange ervaring in het verkopen van wedstrijdkaarten en hebben bepaalde lokale contacten waardoor zij eenvoudig aan kaarten kunnen komen. Betrouwbare tussenpartijen herken je onder andere door de reviews op de website en de manier waarop de service met klanten is ingericht.

Voordelen van kaarten kopen bij tussenpartij

Bij diverse websites kan je eenvoudig tickets bestellen en jouw gewenste categorie zitplaatsen aanvinken. Je kunt een voetbalreis naar Real Madrid dus zo goedkoop of luxe maken als je zelf maar wilt. Wanneer je tickets voor Real Madrid aanschaft bij een tussenpartij brengt dit enkele voordelen met zich mee:

  • Tijdig gegarandeerd van kaarten, ook als je deze een halfjaar voor de wedstrijd bestelt
  • Zitplaatsen in het stadion gegarandeerd naast elkaar
  • Betrouwbare communicatie met een Nederlands bedrijf
  • Het kost je weinig tijd en totaal geen moeite

Voetbal op het allerhoogste niveau

Wanneer je Real Madrid gaat bezoeken zie je gegarandeerd de beste voetballers uit de wereldtop aan het werk. Dit is natuurlijk één van de redenen voor een voetbalreis naar Real Madrid. Bezoek één van de topwedstrijden tegen Barcelona, Atlético Madrid of in de Champions League en geniet van een unieke sfeer tijdens en rondom de wedstrijd. Maak jouw voetbalreis onvergetelijk!

Kaarten Real Madrid - Barcelona

De wedstrijd Real Madrid - Barcelona, of terwijl El Clasico, is de grootste voetbalwedstrijd ter wereld. El Clasico bezoeken staat bij iedere voetbalfan op de bucketlist en is ook écht de moeite waard. Niet alleen qua wedstrijd en het niveau, maar vooral vanwege de sfeer en beleving in en rondom het stadion. Aan alles en iedereen merk je dat het de grootste wereld ter wereld is. Real Madrid - Barcelona kaarten koop je bij een betrouwbare tussenpartij, het is onmogelijk om deze zelf via de clubwebsite aan te schaffen. Hiervoor geldt namelijk geen vrije verkoop, omdat de vraag naar tickets enorm hoog is.

Kaarten Real Madrid - Barcelona kopen

Kaarten Real Madrid - Atlético Madrid

Voor de lokale supporters is de thuiswedstrijd tegen Atlético Madrid dé wedstrijd van het seizoen. Er bestaat een hoge rivaliteit tussen beide clubs waardoor de spanningen en sfeer tijdens en rondom deze wedstrijd uniek is. Kaarten voor Real Madrid - Atlético Madrid, of terwijl El Derbi Madrileño, koop je eenvoudig bij een Nederlandse tussenpartij. Ook deze kaarten kan je niet rechtstreeks bij Real Madrid aanschaffen, omdat hiervoor geen vrije verkoop geldt.

Kaarten Real Madrid - Atlético Madrid kopen

Kaarten Real Madrid Champions League

Het bezoeken van een Champions League wedstrijd van Real Madrid is iets unieks. Een avondwedstrijd waarbij de wereldsterren in de schijnwerpers gezet worden door de stadionlampen van Estadio Santiago Bernabéu. Samen met nog andere 80.000 voetbalfans geniet je van de opkomst van de spelers tijdens de Champions League hymne, alleen dit moment is om nooit te vergeten. Real Madrid Champions League kaarten koop je ook bij betrouwbare Nederlandse tussenpartijen, want het is onmogelijk deze kaarten bij de officiële clubsite te kopen.

Kaarten Real Madrid CL kopen