Bel ons 085 3036791

Rondleiding Real Madrid stadion

Wanneer jij tijdens je stedentrip naar Madrid voldoende tijd hebt dan is het echt aan te bevelen een rondleiding bij Real Madrid te gaan doen. Tijdens deze rondleiding door het stadion en museum kom je alles te weten over de geschiedenis van de club en krijg je een uniek kijkje achter de schermen. Je ziet en krijgt een beeld van een aantal zaken die je normaal gesproken tijdens een bezoek aan de wedstrijd niet kunt zien of mee krijgt. Lees op deze pagina meer informatie over het doen van een rondleiding bij Real Madrid.

Stadiontour Real Madrid

Iedere dag is het mogelijk om een stadiontour bij Real Madrid te gaan doen. Naast dat je een wedstrijd van Real Madrid bezoekt krijg je tijdens de stadiontour een uniek kijkje achter de schermen bij de club en kom je alles te weten over de rijke geschiedenis van Real Madrid. Bij de stadiontour van Real Madrid zit het volgende inbegrepen:

 • Je begint de tour in stijl met een bezoek aan de hoogste (zesde) ring van Estadio Santiago Bernabéu, vanaf hier heb je een panoramisch zicht op het gehele stadion.
 • Vervolgens loop je naar de ‘Best Club in History‘ ruimte, hierbij krijg je een audiovisueel en interactief beeld van de rijke geschiedenis in de 20e eeuw. Ook vind je hier de meterslange prijzenkast, met onder andere 13(!) Champions League/ Europa Cup trofeeën.
 • Maak virtuele foto’s met de sterren van Real Madrid en neem deze vervolgens mee als aandenken van jouw bezoek aan de club.
 • Neem een kijkje in de meeste exclusieve lounge in het stadion, die van de presidenten en bestuurders.
 • Loop via de spelerstunnel het prachtige veld van Santiago Bernabéu op, neem een kijkje aan het veld en neem plaats in de dug-out van Real Madrid. Beleef op unieke wijze hoe de Real Madrid spelers een wedstrijddag meemaken!
 • Bekijk de verschillen tussen de kleedkamer van Real Madrid en die van het uitspelende team. Zie waar sterren als Eden Hazard en Karim Benzema zitten in de kleedkamer en waar zij na de wedstrijd douchen of een bubbelbad nemen.
 • Krijg een uniek kijkje in de persruimtes van het stadion en zie waar de persconferentie van Zinedine Zidane en interviews met de spelers opgenomen worden.
 • De stadiontour zal eindigen in de Real Madrid fanshop. Zie hier wat de club allemaal te koop heeft aan merchandise artikelen en neem een leuk souvenirtje mee naar huis als aandenken aan jouw bezoek.

Tickets stadiontour Real Madrid

Tickets voor de standaard stadiontour bij Real Madrid zijn beschikbaar vanaf €14,00 per persoon. Het is voordeliger deze online te boeken, dan betaal je namelijk €3,00 minder dan wanneer je ter plaatse tickets koopt. Het is mogelijk om de volgende stadiontouren te boeken:

 • Basic stadiontour Real Madrid: een ‘self-guided’ rondleiding. Je dient van tevoren wel een datum en tijdstip aan te geven.
 • Flexbile stadiontour: een open-ticket voor de stadiontour. Hiermee kan je zelf bepalen wanneer je de ‘self-guided’ tour gaat doen en ben je niet gebonden aan een vast tijdstip.
 • Stadiontour plus: de basis stadiontour inclusief interactieve audio, beschikbaar in tien verschillende talen.
 • Premium stadiontour: de stadiontour waarbij een gecertificeerde gids de rondleiding geeft. Deze rondleidingen worden gehouden op vooraf bepaalde tijdstippen waarbij je onder andere leuke anekdotes te horen krijgt.

Praktische informatie

Op maandag t/m zaterdag is het mogelijk om vanaf 09:30 uur tot 19:00 een stadiontour bij Real Madrid te gaan doen. Op zon- en feestdagen begint het een halfuur later en duren de rondleidingen tot 18:30 uur. Houd er rekening mee dat je op een wedstrijddag van Real Madrid enkel een stadiontour kunt doen tot 5 uur voor het begin van de wedstrijd. De stadiontour bij Real Madrid start naast Gate 34, aan loket nummer 3 van het Santiago Bernabéu stadion.